Image

Lundbergs hyr ut till Bengt Dahlgren

Uthyrning Lundbergs har tecknat hyresavtal med Bengt Dahlgren på Repslagaregatan 19 i Linköping.
Publicerad den 30 Januari 2017
Annons
Image

Det nya kontoret ligger högst upp i fastigheten och uthyrningen omfattar cirka 500 kvadratmeter med en avtalstid på fem år.

– På Bengt Dahlgren har vi tagit ställning. Vi ska vara en föregångare i arbetet med att nå ett hållbart samhälle. Förutom att det krävs att vi alla bidrar med vår kunskap och vilja är det också viktigt för oss att verka i moderna, energieffektiva och miljöanpassade lokaler. Det har vi fått här. Att de ligger nära resecentrum och kollektivtrafik är en klar fördel, säger Sören Karlsson, vd för Bengt Dahlgrens verksamhet i Linköping.

Förutom Bengt Dahlgren har flera andra rikstäckande teknikkonsulter valt att under de senaste åren etablera sina kontor i kvarteret.

– Bengt Dahlgren är en samarbetspartner sedan flera år och de har varit med under hela ombyggnadsprojektet av kvarteret. Nu ser vi fram mot att få dem som hyresgäst, men även att fortsatt ta del av deras kompetens. I samverkan med dem och andra vill vi utvecklas och utveckla hållbara stadsmiljöer, säger Daniel Andersson, chef för Lundbergs verksamhet i Linköping.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige