Image
Lundbergs Fastigheter tecknar avtal om boendeplattform och app med Avy-Tmpl
Lundbergs Fastigheter tecknar avtal om boendeplattform och app med Avy-Tmpl Bild: Avy-Tmpl

Lundbergs Fastigheter inleder samarbete med apputvecklare

Teknik Lundbergs Fastigheter tecknar avtal med Avy-Tmpl om boendeplattform och app. Samarbetet inleds med ett pilotprojekt där appen kommer testas i mindre skala under våren 2023. Förhoppningen är att över tid kunna erbjuda appen till merparten av Lundbergs Fastigheters drygt 7 000 hyresgäster.
Publicerad den 17 September 2022

– Vi arbetar för ett hållbart cityliv och vill kunna erbjuda en så enkel och modern service som möjligt till våra hyresgäster, och svara upp på de behov vi ser finns vad gäller nya tjänster. En digital lösning som skapar värde genom hela boendeupplevelsen är därför något som vi noggrant utvärderat under en längre tid. Självklart är detta initiativ också ett steg mot vårt mål om att bli klimatneutrala 2030, där både hyresgäster och medarbetare kan sköta ärenden hållbart, pappersfritt och kanske till och med ta del av cirkulära tjänster lokalt, säger Emina Kalkan, affärsutvecklare på Lundbergs Fastigheter

Pilotprojektet initieras omgående med målsättning att göra en första lansering av boendeappen efter årsskiftet. Appen blir gränssnittet för allt som rör boendet där hyresgästerna kommer kunna ta del av inflyttningstjänster, enkelt hantera elavtal och hemförsäkring, digital hyresbetalning, felanmälan, kommunikation och mycket mer. Genom integrationen mellan Avy-Tmpls boendeplattform och företagets befintliga fastighetssystem, Microsoft Dynamics, skapas enkla processer för Lundbergs Fastigheters egen förvaltning.

– Vi har lagt en bra digital grund genom att implementera Microsoft Dynamics. Nu väljer vi ytterligare en öppen plattform, Avy-Tmpl, för att bygga vidare och komplettera med service och tjänster genom hela boendet för att skapa värde för våra kunder. Genom att arbeta med system som är öppna och kan samverka får vi maximal effekt av våra digitala investeringar, säger Johnny Jonander, digitaliseringsansvarig på Lundbergs Fastigheter.

– Att inleda samarbete med Lundbergs Fastigheter känns prestigefyllt för hela teamet, och är en viktig markör för vart marknaden är på väg – mot ökat fokus på hyresgästerna och deras behov. Vi ser fram emot att tillsammans leverera värde för tusentals hyresgäster genom hela kundresan, säger Joacim Gustafsson vd på Avy-Tmpl

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills listar frågorna branschen ska hålla koll på 2023

Lista Fastighetsbranschen likt övriga delar av världen står inför en omställning på grund av all osäkerhet som präglat innevarande decenniet. Pandemi, krig och hög inflation har haft en enorm inverkan på branschen och förväntas få ringar på vattnet de kommande åren. Vad innebär detta för fastighetsbranschen på kort sikt? Fastighetssverige tog hjälp av Savills analyschef Maryrose David för att lista vad som kan vara värt att hålla utkik efter under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige