Image

LK flyttar till större lokaler i Malmö

Uthyrning LK flyttar sitt regionkontor för södra Sverige till en nybyggd fastighet i Malmö. Det nya kontoret omfattar nästan 2 000 kvadratmeter.
Publicerad den 15 Maj 2018

Det nya kontoret ligger på Lockarpsvägen 5 i Malmö, vid avfarten från Yttre Ringvägen. Fastigheten består av tre våningar. Anledningen till flytten är att LK behöver större och mer verksamhetsanpassade lokaler:

– Vi är inne i en expansiv fas och har anställt mycket folk de senaste åren. De nya lokalerna är skräddarsydda för vår verksamhet, till exempel vad gäller labb- och testmiljöer för produktutveckling. Dessutom får vi bättre faciliteter för kundmöten och utbildningar. Fastighetens läge gör den lättillgänglig för besökare, säger Fredrik Svensson, marknadschef på LK.

Malmökontoret ansvarar för teknisk support och försäljning inom affärsområdet Water and Heating Systems i södra Sverige. Här finns även produktutveckling, marknads-, order- och inköpsavdelning. Totalt arbetar 43 personer på kontoret.

Våren 2017 flyttade LK sitt lager från Malmö till ett nybyggt logistikcenter i Ulricehamn. De gamla lokalerna på Knackstensgatan 4 har avyttrats till bygghandeln XL-Bygg Hans-Anders.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige