Image
Kungsleden hyr ut i Kista.
Kungsleden hyr ut i Kista. Bild: Kungsleden

Kungsledens koncept "3 min" uthyrt i Kista

Uthyrning Efterfrågan på flexibla och hållbara lokaler är stor och Kungsleden erbjuder därför nyckelfärdiga lokaler inom konceptet "3 min", med särskilt fokus på hållbarhet. Nyligen hyrdes en lokal i Kista ut till Nagarro Software AB.
Publicerad den 30 September 2019
Annons
Image

– Att vara lyhörda för vad kunderna vill ha, våga prova nya lösningar och bidra till ett hållbart samhälle är viktigt för oss. Flexibilitet och snabbhet är starka trender och därför har vi tagit fram konceptet 3 min för hållbara, nyckelfärdiga lokaler, säger Sven Stork, regionchef Stockholm på Kungsleden.
Kungsleden tar fasta på hållbarhet utifrån både klimat- och individperspektivet och vill skapa inspirerande platser för människor. 80 procent av möbler och miljöbelysning i de nyckelfärdiga kontoren är därför tillverkade av återbrukat material.

Kungsleden har tre nyckelfärdiga lokaler inom 3 min-konceptet där all service och utrustning ingår i hyran, uppsägningstiden är flexibel och kunden kan flytta in samma dag som kontakten tas med Kungsledens uthyrare. Lokalerna finns i Danderyd, Kista och Stadshagen i Stockholm.

– Vi visste sedan tidigare att liknande koncept fungerade i Stockholm city. Nu vet vi att efterfrågan även finns utanför centrum, säger Sven Stork.

Om Kungsledens kontor 3 min
Alla Kungsledens nyckelfärdiga kontor har kaffebar och tre olika zoner. Lounge betecknar den sociala zonen med utrymme för mindre formella möten, arbete i grupp eller en fika med kollegorna. Work rymmer de mer traditionella arbetsplatserna med skrivbord i öppet landskap. Focus är den tysta avskärmade delen, med mindre rum och möjligheter till slutna möten och ostörda telefonsamtal.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Balder gör nytt utlandsköp

Transaktioner Balder slår till med ny affär utanför Sverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY