Image
Relier har förmedlat försäljningen på Berga.
Relier har förmedlat försäljningen på Berga. Bild: Relier

Köper tomställt lager i Helsingborg

Transaktioner Strömbergs Properties köper en tomställd lagerfastighet på Berga Industriområde i Helsingborg.
Publicerad den 29 Oktober 2020

Relier har förmedlat försäljningen av fastigheten Helsingborg Dolken 6 genom överlåtelse av samtliga aktier i bolaget Vita Dolken 6 AB.

Fastigheten är en tomställd lagerfastighet på expansiva Berga Industriområde med en uthyrbar area om 3 050 kvadratmeter fördelat på lager och kontor. Säljare är ett privat bolag som använt fastigheten för eget bruk. Köpare är Strömbergs Properties AB som kommer använda fastigheten för sin egen verksamhet, Strömbergs Pgross, som levererar förpackningssortiment, köksutrustning och arbetskläder.

– Detta förvärv är vi mycket nöjda med eftersom det ger oss möjlighet att expandera verksamheten i Öresundsregionen helt enligt vår målsättning, säger Jakob Bedrosian, vd för Strömbergs Pgross.

Tillträde skedde den 21 oktober.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige