Image

Jula öppnar i Helsingborg

Uthyrning På torsdag slår Jula upp portarna för en ny butik i Väla Park i Helsingborg. Det blir Julas 46:e varuhus i landet.
Publicerad den 9 November 2015

– Det känns mycket bra att nu öppna ett Julavaruhus på ett av Sveriges bästa handelsområden. Med starka erbjudanden och bra grannar finns alla förutsättningar för en fantastisk invigning. Jag tycker att vi fått områdets bästa läge, tydligt och bra, säger Karl-Johan Blank, Julas ägare.

Jula är en internationell detaljhandelskedja med varuhus i Sverige, Norge och Polen. Julas varuhus på Väla Park blir det 46:e i Sverige (84:e totalt).

– Hösten har varit mycket intensiv för Jula med tre varuhusöppningar på den svenska marknaden, Norrtälje, Skövde och nu Väla Park i Helsingborg. Varuhuset kommer att få en rivstart i och med att vi öppnar precis lagom till Julhandeln och kan erbjuda våra kunder vårt fantastiska julsortiment, säger Joachim Frykberg, vd för Jula AB.

På Väla Park är Julas personal förväntansfull inför öppningen.

– Vi ser fram mot att nu äntligen öppna och det känns som att kunderna också längtar, det är många nyfikna som varit och kikat in genom glasrutorna. Vi har jobbat hårt och nu är allt klart för att ta emot kunderna på bästa sätt. Väla är ju ett fantastiskt fint och ett fantastiskt stort handelsområde. Det är hit man åker, området lockar kunder från hela Skåneregionen. Läget känns helt rätt, säger Camilla Bonarve, Julas varuhuschef på Väla Park.

Totalt anställs cirka 25 nya Julamedarbetare vid det nya varuhuset på Väla Park.

– Cirka hälften av medarbetarna kommer från andra Julavaruhus och har varit med förr och hälften är nya supertaggade medarbetare som verkligen vill visa framfötterna. Målet är att erbjuda kunderna en superöppning, säger Camilla Bonarve.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige