Image

Jones Lang Lasalle får stort förvaltningsuppdrag

Bolag Jones Lang Lasalle får uppdraget att förvalta Malmö Entré. Fastigheten ägs av tyska Commerz Real och är på cirka 40 000 kvadratmeter.
Publicerad den 14 April 2011

Jones Lang Lasalle förvaltar hela Commerz Reals fastighetsbestånd i Sverige som utgörs av drygt 130 000 kvadratmeter högklassiga kontors- och detaljhandelsfastigheter belägna i Stockholmsområdet och Malmö.

Malmö Entré med adress Värnhemstorget i Malmös innerstad rymmer fyra plan med bland annat mode, hemelektronik, gym, biograf och restauranger. I de underjordiska garageplanen finns plats för cirka 1 000 bilar.

Malmö Entrés totala yta är cirka 40 000 kvadratmeter, exklusive garage.
– Vi är mycket glada över att ha fått förtroendet av Commerz Real, som är en viktig kund för Jones Lang Lasalle över hela Europa. I och med det här uppdraget sköter vi förvaltningen av samtliga Commerz Reals fastigheter i Sverige. Vi kommer att arbeta aktivt med utvecklingen av köpcentrumet och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete med Commerz. Valet föll på Jones Lang Lasalles team tack vare kvalitet, djup och bredd av vår fastighetsrådgivning, säger Håkan Pehrsson, chef för Asset Management och Retail.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige