Image

JM rekryterar ny chef för verksamhetsutveckling

Karriär Per Lundquist har utsetts till ny stabschef för verksamhetsutveckling på JM. Han tillträder tjänsten den 15 augusti och kommer att ingå i JMs koncernledning.
Publicerad den 29 Februari 2016

Som stabschef kommer Per Lundquist att ansvara för kvalitet, miljö, teknik och IT samt den nya avdelningen projektkontor.

Per Lundquist är civilingenjör från Linköpings universitet och har en bred erfarenhet inom IT och tillverkande industri och kommer närmast från en position som Senior Vice President Operations på Cramo.

– Per kommer att vara en stor tillgång för JM med sin breda erfarenhet och kunskap inom lean. Med sin bakgrund kommer han att axla ledaransvaret för vår verksamhetsutveckling väl och bidra till fortsatt kontinuitet och utveckling, säger Johan Skoglund, vd för JM.

Per Lundquist tillträder sin tjänst den 15 augusti 2016.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige