Image
David Nilsson.
David Nilsson. Bild: JLL

JLL stärker uthyrningsteamet

Bolag JLL expanderar och förstärker inom Office and Industrial Leasing med en ny medarbetare. David Nilsson har rekryterats till rollen som Director och kommer att fokusera på kontorsuthyrning.
Publicerad den 1 December 2021

David Nilsson börjar på JLL den 3 januari och kommer närmast från byggbolaget Tenet där han haft rollen som marknadschef. David Nilsson har även arbetat på Vectura Fastigheter och Atrium Ljungberg som affärsutvecklare, projektuthyrare och förvaltare.
– Vi är glada att få välkomna David till JLL. David är en viktig pusselbit i vårt teambyggande och med Davids erfarenhet och kompetens befäster vi ytterligare vår marknadsledande position inom uthyrning och utveckling av kontorsprojekt i Sverige, säger Theodor Jarnhammar, Head of Office and Industrial Leasing på JLL.
– Jag ser fram emot att bli en del av JLL:s ambitiösa och högpresterande team och det känns inspirerande att använda mina erfarenheter från branschen och få vara med och bidra till företagets fortsatta utveckling, säger David Nilsson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Kartläggning: Här är största fastighetsägarna i Jönköping

Lista Idag inleder Fastighetssverige en kartläggning av de tio största fastighetsägarna i landets tio största kommuner. Först ut är Jönköping, som med sina 143 579 invånare är landets tionde största kommun enligt SCB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige