Image

ISS rekryterar från YIT

Karriär ISS förstärker inom energieffektiva fastighetstjänster och rekryterar en projektledare. Han kommer närmast från YIT.
Publicerad den 4 Mars 2011

ISS rekryterar Michael Jakobsson från YIT. Jakobsson beskrivs som en person som ”med sin spetskompetens inom energiutveckling, kvalitetssäkring, uppstart och styrning av projekt stärker företagets position ytterligare på fastighetsförvaltningsmarknaden”.

– Med Michael ombord får vi inte bara en av Sveriges vassaste kompetenser inom entreprenaduppstarter. Vi får dessutom tillgång till spetskompetens inom energieffektiv fastighetsutveckling, något som ökar i betydelse för våra kunder i takt med dagens stigande energipriser, säger Ola Gunnarsson, affärsområdeschef på ISS Property.

Michael Jakobsson kommer närmast från en tjänst som projektchef för FM Energi och Miljö på YIT. Där har han arbetat med verksamhetsutveckling, lett EPC-projekt (Energy Performance Contracting) samt ansvarat för entreprenaduppstarter.

– Jag ser fram emot att bidra med min kompetens hos en ledande aktör som med ett starkt engagemang och framåtanda alltid sätter fastighetsägaren i fokus. Möjligheterna som ISS ger i form av bredd och storlek är en extra krydda, säger Michael Jakobsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige