Image

HSB Mölndal vinner årets Fastigopris

Event Fastigopriset 2015 går till HSB Mölndal som i projektet Den Goda Arbetsplatsen arbetat strategiskt med hårda och mjuka värden där resultat och trivsel går hand i hand.
Publicerad den 22 Maj 2015

Juryns motivering lyder: Genom arbete med struktur och god företagskultur – där gruppens samarbete och kommunikation är lika viktigt som individens behov av att må bra – har HSB Mölndal ökat lönsamheten och fått nöjdare kunder och medarbetare.

– Vi är stolta och glada att tilldelas Fastigopriset för vårt medarbetarprojekt, som vi kallar Den Goda Arbetsplatsen. Genom ett långsiktigt arbete har vi lyckats nå målen för projektet – att genom nöjda medarbetare, som har kul på jobbet, skapa bättre lönsamhet, nöjda kunder och nöjda ägare. Tack vare den företagskultur vi skapat tillsammans står vi rustade att ta oss till nästa nivå. Jag är omåttligt stolt över mina medarbetare, utvecklingen har varit fantastisk, säger David Blücher, vd på HSB Mölndal.

– Det är viktigt att premiera bra arbetsgivare som arbetar systematiskt och målmedvetet och på ett tydligt sätt kopplar samman personalens arbete med kund och affärsnytta för att nå ökad lönsamhet, säger Mona Finnström, vd på Fastigo.

Fastigopriset delas i år ut för sjätte gången. Syftet är att synliggöra fastighetsbranschen som en attraktiv bransch att arbeta i och att premiera de bästa arbetsgivarna. För vinnarna är priset en bekräftelse på ett genomtänkt och bra arbete med hr-frågor.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige