Image
Brf Kronhöjden.
Brf Kronhöjden. Bild: Riksbyggen

Hive Workspace öppnar hos Riksbyggen i Partille

Uthyrning I de nedre våningarna av Brf Kronhöjden i centrala Partille skapar Riksbyggen ett kommersiellt projekt med 2 000 kvadratmeter handel och kontor. Nu är den första hyresgästen klar, coworkingföretaget Hive Workspace.
Publicerad den 13 Juni 2019

– På Riksbyggen är vi mycket glada över att kunna välkomna Hive Workspace till våra kommande lokaler i Partille. Läget är fantastiskt i direkt anslutning till Partille torg med närhet till både kommunikationer och Allum köpcentrum, säger Carl-Johan Hansson, chef för affärsområde fastigheter på Riksbyggen.

– Coworking är framtidens arbetsplats där vi vill samla så många experter, entreprenörer och personligheter som möjligt. Vi ser nu fram emot att få utöka vår verksamhet med ett nytt kontorshotell med hög tillgänglighet i snabbväxande Partille, säger Peter Nordin, vd på Hive Workspace.

– Det här är Riksbyggens första kommersiella projekt i anslutning till ett bostadsprojekt på flera år. Vi ser det som en möjlighet i våra bostadsprojekt att både skapa värde och en levande stadsmiljö, avslutar Carl-Johan Hansson.

Avtalet med Hive Workspace omfattar cirka 800 kvadratmeter.

Hive Workspace finns sedan tidigare i centrala Göteborg, Stockholm och Örebro.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige