Image
Laxfiskevägen 16 i Brodalen, Partille.

Svenska Hus köper fastighet strax utanför Göteborg

Transaktioner Svenska Hus har förvärvat ytterligare en fastighet i Partille, strax öster om Göteborg. Fastigheten är byggd 1987 och har en uthyrningsbar yta på 2 645 kvadratmeter. Förvärvet gjordes från Kvarnkrona AB och tillträde skedde 29 november 2019.


Brf Kronhöjden.

Hive Workspace öppnar hos Riksbyggen i Partille

Uthyrning I de nedre våningarna av Brf Kronhöjden i centrala Partille skapar Riksbyggen ett kommersiellt projekt med 2 000 kvadratmeter handel och kontor. Nu är den första hyresgästen klar, coworkingföretaget Hive Workspace.


Lidl öppnar ny butik i Partille

Uthyrning Lidl Sverige satsar stort i Göteborg och nu är det klart med en ny butik i Partille. Butiken kommer att vara en del i den nya stadsdelen Partille Port och beräknas öppna andra halvåret 2019.


Klövern säljer till Logistikfastigheter Sverige

Transaktioner Klövern säljer Lindex centrallager och försäljningskontor i Partille till Logistikfastigheter Sverige AB för 148 miljoner kronor.


Nordika i flera uthyrningar i Partille

Uthyrning Nordika hyr ut 6 000 kvadratmeter till Leos Lekland och Fysiken (Klätterlabbet) i Partille.


Peab färdigställer första kvarteret av Partille Port

Bostäder Med säljstart av den tredje bostadsrättsföreningen är Peab Bostad på gång att färdigställa det första kvarteret av Partille Port.


Svenska Vårdfastigheter köper av KF

Transaktioner Svenska Vårdfastigheter och Kiab Fastigheter köper en obebyggd fastighet i Partille Port av KF Fastigheter.


Peab startar nästa etapp av Partille Port

Bostäder Nu släpper Peab 40 nya lägenheter i BRF Glädjen i utvecklingsprojektet Partille Port utanför Göteborg.


Partille arena får pris

Bygg/Arkitektur Partille arena har av nättidningen Sport & Affärer utsetts till Årets idrottsarena.


Ahlsell öppnar ny butik i Partille

Uthyrning Ahlsell har i dagarna tecknat avtal om att anlägga en ny Ahlsellbutik i Partille. Invigning planeras till tredje kvartalet nästa år.


Nytt äldreboende i Partille Port

Bygg/Arkitektur Peab Bostadsutveckling och Vectura Fastigheter har tecknat avtal om att bygga ett nytt äldreboende i Partille Port.


Säljstart för Partille Port

Bostäder Sammanlagt ska 800 bostäder byggas de närmaste åren i Partille Port. Nu börjar försäljningen av den första etappen.


LÅE säljer till Klövern

Transaktioner LÅE Fastighetsutveckling AB har överlåtit fastigheten Mellby 3:198 i Partille till Klövern.


Byggstart för Peab i Partille Port

Bygg/Arkitektur På måndag tar Peab Bostad första spadtaget i Partille Port. Projektet omfattar 800 bostäder och nya handelsytor.


Peab bygger bostäder i Partille

Bygg/Arkitektur Peab har fått uppdraget att bygga ett av kvarteren i ett nytt område i centrala Partille öster om Göteborg. Beställare är Peab Bostad och kontraktssumman uppgår till 569 miljoner kronor.


Nordika hyr ut i Partille

Uthyrning Elgiganten och XL Jump hyr 5 000 kvadratmeter i Nordikas handelsfastighet i Partille.


Catena säljer fastighet i Partille

Transaktioner Catena har tecknat avtal med Svenska Hus om att avyttra fastigheten Partille 11:24 strax öster om Göteborg.


Peab Bostad lanserar Partille Port

Bostäder Peab Bostad lanserar Partille Port – en ny stadsdel i anslutning till Partille Arena. Fram till 2021 kommer Peab Bostad att utveckla cirka 800 lägenheter i området.


KF Fastigheter säljer Partille Port till Peab

Transaktioner KF Fastigheter säljer merparten av sitt fastighetsinnehav i Partille Port till Peab som sedan tidigare äger 50 procent av området. Partille Port är ett stadsutvecklingsprojekt i Partille kommun.


Nordika köper fastigheten Partille Lexby 11:14.

Nordika köper utmanande fastighet i Partille

Transaktioner Nordika köper en 18 000 kvadratmeter stor handels- och lagerfastighet i Partille utanför Göteborg. Fastigheten har en vakans på 70 procent och delar av byggnaden har sättningsskador som ska åtgärdas innan lokalerna kan hyras ut.