Image

Hemfosa hyr ut i Haninge

Uthyrning Nordic PM hyr ut 2 000 kvadratmeter lager till SBP i Sverige AB för Hemfosas räkning i Jordbro, Haninge. SBP får tillträde till lokalerna i fastigheten Jordbromalm 6:11 den 1 september, och hyresavtalet löper på tre år.
Publicerad den 8 Maj 2012
Jordbromalm 6:11. Bild: Nordic PM. Bild: Nordic PM
Jordbromalm 6:11. Bild: Nordic PM. Jeanette Öhrn. Bild: Nordic PM. Bild: Nordic PM
Jeanette Öhrn. Bild: Nordic PM.

Avtalet ger också hyresgästen option på framtida förhyrning av ytterligare lager, samt kontorslokaler, i fastigheten.

- Vi är väldigt glada över att ha genomfört denna uthyrning och välkomnar den nystart för fastigheten som detta innebär. Den form av lättare produktion och lagerhållning som kommer att bedrivas av den nye hyresgästen passar mycket bra in i såväl områdets som fastighetens profil och det krävs därför endast ett minimum av hyresgästanpassningar. Uthyrningen av lokalerna har möjliggjorts tack vare upparbetade kontakter inom vår uthyrningsorganisation, säger Jeanette Öhrn, vice vd och ansvarig för uthyrning och förvaltning hos Nordic PM.

- Vi har under en tid letat efter lämpliga lokaler i trakterna kring Haninge och Jordbro, för etablering av en ny verksamhetsgren inom tillverkning och lagerhållning av logistikprodukter. Det är därför glädjande att vi lyckats hitta dessa lokaler som passar utmärkt för ändamålet, och vi håller det inte för osannolikt att vi i framtiden även kan tänka oss välja att flytta vårt huvudkontor hit, säger Pelle Westberg, vd för SBP i Sverige AB.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige