Image

Hahne in i Victoria Parks styrelse

Bolag Erik Selin-anknutne Christian Hahne tar plats i Victoria Parks styrelse.
Publicerad den 24 April 2013

Christian Hahne bor i Stockholm och är född 1945. Hahne är för närvarande vice vd i Erik Selin Fastigheter AB samt arbetande styrelseordförande i Fastighets AB Centur (som ägs av Balder och Peab). Hahne är även styrelseledamot i NP3 Fastigheter AB samt styrelseordförande i Alnova Balkongsystem AB och World Fuelsecure Systems AB.

Erik Selin äger drygt tio procent av Victoria Park.

Pia Andersson hade avböjt omval.

I övrigt omvaldes styrelsen: Bo Forsén (ordförande) Greg Dingizian, Sten Libell, Anders Pettersson och Peter Strand.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Victoriahem AB på Branschguiden

I början av 2022 förenades Victoria Park och Hembla under det gemensamma varumärket Victoriahem. Tillsammans tar vi hand om 39 000 familjers hem i 31 kommuner, från Uppsala i norr till Trelleborg i söder.

Vårt fokus är att långsiktigt äga, förvalta och rusta upp bostäder i miljonprogramsområden, samtidigt som vi bygger fler bostäder. Vi har 500 medarbetare, de flesta jobbar nära våra hyresgäster i våra bostadsområden. En tät dialog med de boende och samverkan med andra samhällsaktörer är centralt i vår verksamhet. Vår ägare Vonovia är Europas största bostadsbolag...

Läs mer om Victoriahem AB på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Domstolen: Domstolsverket gjorde felaktig upphandling med Castellum

Juridik Det var vid upphandlingen inför byggnationen av en ny domstolsbyggnad i Jönköping som Domstolsverket genom att inte konkurrensutsätta samtliga delar av en upphandling har genomfört en otillåten direktupphandling med Castellum. Domstolsverket menar att de kunnat använda sig av hyresundantaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige