Image

H&M öppnar i citygallerian Utopia i Umeå

Uthyrning I slutet av mars 2015 får norra Sverige sin första H&M-butik med inredningskonceptet H&M Home, i Umeås citygalleria Utopia. En utökning av butiksytan på 250 kvadratmeter möjliggör tillägget av sortimentet och butiken kommer därmed erbjuda ännu mer mode och kvalitet för hela familjen.
Publicerad den 12 December 2014

I H&M-butiken i gallerian Utopia finns idag dam-, herr-, barn-, ungdoms och kosmetikavdelningar. Med en total försäljningsyta på 2 800 kvadratmeter breddas konceptmixen ytterligare med H&M Home. Inredningssortimentet innehåller textilier för hemmets alla rum samt hårda produkter som ljusstakar, vaser och tallrikar.

- Vi är glada att intresset är så stort för vår inredning och att våra kunder tydligt visar att de gillar H&M Home-konceptet. Det känns därför både kul och naturligt att växa vidare med H&M Home till norra Sverige och att vår butik i Umeå i citygallerian Utopia får addera konceptet till sin butik, säger Martino Pessina, landschef H&M Sverige.

H&M Home lanserades i februari 2009 och säljs på utvalda marknader genom distanshandel via H&M Shop Online på hm.com, katalog samt i utvalda H&M-butiker. De fem svenska butiker som idag erbjuder H&M Home-sortimentet är H&M på Drottninggatan 56 i Stockholm, Kungens Kurva i Stockholm, Hornstull i centrala Stockholm samt på H&M i Norrköping city och i Tanum Shoppingcenter.

H&M i Sverige har idag 146 butiker.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige