Image

GO Group säljer fastighet i Helsingborg

Transaktioner GO Group AB säljer fastigheten Ametisten 2 i Helsingborg, via bolagsaffär till ett privat fastighetsföretag. Fastigheten Ametisten 2 är en industribyggnad med kontor och lager belägen på Porfyrgatan 5 i Helsingborg.
Publicerad den 20 September 2016

Byggnaden uppfördes år 2013 och har en yta av cirka 5 000 kvadratmeter, hela fastigheten är uthyrd till ett företag på ett längre hyresavtal. Köpeskillingen för fastighetsvärdet är 51 miljoner kronor utan avdrag för latent skatt, tillträde sker 1 december 2016.

GO Group AB äger flera nybyggda fastigheter i Helsingborg. De avser uppföra under kommande år flera likande fastigheter med kontor och.

– Vi är i en fortsatt expansiv fas och bygger flera nya fastigheter med lager och kontor på Väla Södra. Vi har valt att sälja denna fastighet för att fokusera på flera nya projekt i Helsingborg. Fastighetsmarknaden i årets tillväxtskommun Helsingborg är expanderande och det finns en god framtidsutveckling i hela regionen”, säger Jacob Olsson vd för GO Group.

Relier Real Estate Advisor har förmedlat denna transaktion

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige