Image

Genesta hyr ut 4 000 kvadratmeter i Kista

UTHYRNING I januari tidigare i år förvärvade Genesta fastigheten Hornafjord 1 från SEB Trygg Liv. Delar av fastigheten, som består av sju sammanbyggda hus, var vakanta och Cushman & Wakefield har de senaste månaderna arbetat med uthyrningen. Intresset har varit stort och nyligen har flera olika företag tecknat hyresavtal avseende cirka 4 000 kvadratmeter i fastigheten.
Publicerad den 11 November 2008

Följande företag har tecknat avtal i fastigheten Hornafjord 1: Stockholm Stad för Jobbtorget, Excelsior Group, Now Electronics, Work for You, Probecon samt Bluewave.

- Det finns en fortsatt bra efterfrågan på lokaler mellan 500 och 2 000 kvadratmeter i Kista men det krävs hårt arbete och en lyhördhet inför hyresgästernas krav på flexibilitet för att lyckas i ett allt svårare marknadsklimat, säger Rickard Ekman på Cushman & Wakefield.

- Vi är naturligtvis mycket glada över att kunna välkomna många nya och starka hyresgäster till Hornafjord och ser fram emot ett långt samarbete. Detta bekräftar att vår affärsplan med ett flexibelt synsätt för både stora och små företag med rätt lokal till rätt kund fungerar, Säger Stefan Berg på Genesta.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige