Image
Micael Antamo
Micael Antamo Bild: Norrevo

Från Norrköping till Linköping

Karriär Micael Antamo, vd för kommunala Norrevo Fastigheter i Norrköping tillträder den 4 mars posten som vd för Lejonfastigheter i Linköping.
Publicerad den 29 Oktober 2018

– Vi är glada för att Micael Antamo har tackat ja till uppdraget. Han kommer att tillföra mycket kompetens till bolaget. Lejonfastigheter är inne i ett intensivt utvecklingsskede och vi menar att Micael Antamo är rätt person att driva förändringsarbetet vidare, säger Björn Immerstrand, ordförande i Lejonfastigheters styrelse.

– Jag är mycket glad över förtroendet men även ödmjuk inför utmaningen. Det ska bli spännande och kul att få arbeta tillsammans med Lejonfastigheters medarbetare, styrelse och kunder för att ta nästa steg i företagets utveckling, säger Micael Antamo.

Nuvarande tillförordnad vd, Susanna Roback, kommer att fortsätta leda organisationen tills Micael Antamo tillträder posten, då hon återtar sin tidigare tjänst som fastighetschef för förvaltning och underhåll hos Lejonfastigheter.

Mårten Arnberg (S), styrelseordförande, Norrevo Fastigheter AB:
– Norrevos resa har bara börjat. Tillsammans med våra kunder och medarbetare. Med kommunens aktörer och omvärlden. Vi vet vart vi är på väg och resan dit kan vi alla påverka. Framtiden ser väldigt ljus ut. Vi vill tacka Micael för det fina arbete som han har utfört och önskar honom varmt lycka till.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Så här är marknadsläget för bostadsbyggande

Bolag Peab har fått uppdraget att bygga 288 hyreslägenheter i projektet Hökälla Säteri i Lillhagen på Hisingen i Göteborg. Beställare är Tornet Bostadsproduktion och kontraktssumman uppgår till 402 miljoner kronor. Liselott Bergkvist, regionchef på Peab i Göteborg, beskriver de stora skillnader som nu finns mellan olika delar av marknaden, vilka delar som går bra och vilka som går sämre.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY