Image

Fastigo rekryterar Peter Sparrfors

Bolag Fastigo rekryterar Peter Sparrfors som ny förhandlare och rådgivare.
Publicerad den 4 Mars 2016

– Vi är mycket glada att ha rekryterat Peter Sparrfors som är en rutinerad rådgivare och brinner för att ge god service till medlemmarna, säger Mona Finnström, vd för Fastigo.

Peter Sparrfors tillträder sin tjänst på Fastigo den 14 mars. Han kommer närmast från arbetsgivarorganisationen KFO där han arbetat som rådgivare i arbetsgivarfrågor inom förskola, skola och fritidshem. På Fastigo kommer han bland annat att vara ansvarig för frågor inom måleri, bygg och el.

– Jag ser fram emot att börja på Fastigo. Det är en organisation som på många olika sätt verkar för att företagen ska vara attraktiva arbetsgivare så att de i sin tur kan fortsätta bygga och förvalta fastigheter i vårt samhälle, säger Peter Sparrfors.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför lämnade toppnamnet PwC

Bolag Arne Engvall har slutat som Head of Real Estate på PwC. Detta efter hela 30 år på företaget. För Fastighetssverige beskriver han bakgrunden till beslutet och vad han ska syssla med framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY