Image
Stig-Arne Bäckman, Monica Westerberg och Bengt Johansson pratar mångfald på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel.
Stig-Arne Bäckman, Monica Westerberg och Bengt Johansson pratar mångfald på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel.

Fastighetskvinnan: Lyckad integration – praktiska exempel

Fastighetskvinnan Integrationen är en av Sveriges ödesfrågor och bygg- och fastighetsbranschen kan spela en nyckelroll. På seminariet Fastighetskvinnan ges konkreta exempel på lyckad integration.
Publicerad den 27 Augusti 2019

För fastighets- och samhällsbyggnadssektorn är integrationen inte bara en fråga om att göra samhällsnytta utan även en möjlighet att säkra kompetens på en marknad där arbetskraft är en bristvara. På seminariet Fastighetskvinnan hör vi exempel på projekt som är win win win – för samhället, företagen och individen från Stig-Arne Bäckman, projektledare, Talangakademin, Monica Westerberg, mångfaldschef, Skanska Sverige och Bengt Johansson, vd, Forsen.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel onsdagen den 4 september. Du anmäler dig här senast på torsdag.

Fastighetskvinnan är branschens främsta inspirationsseminarium. Det är unikt såtillvida att 90 procent av talarna är kvinnor – män medverkar på scen endast när det handlar om jämställdhet och mångfald. Bland de övriga talarna återfinns bland andra Botkyrkabyggens Chris Österlund, Swecos Åsa Bergman, arkitekten Rahel Belatchew, Besqabs Anette Frumerie och Choices Lisa Farrar. Du ser hela programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Skanska är ett av världens ledande bygg-, fastighets- och projektutvecklingsföretag i Norden, Europa och USA. Genom att gå i spetsen för hållbarhet erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar. Med våra värderingar och en attraktiv affärsmodell bidrar vi till att skapa en hållbar framtid för kunder och samhället och samtidigt skapa värde för aktieägarna.

I Sverige har företaget cirka 9 000 medarbetare. Intäkterna för byggverksamheten uppgick 2020 till drygt 42 miljarder kronor. Verksamheten inom bostadsutveckling sålde under 2020 cirka 2.300 nya hem.

Skanska Kommersiell U...

Läs mer om Skanska Commercial Development Nordic på Branschguiden

Fastighetskvinnan 2024

Var: Grand Hotel, Stockholm (Vinterträdgården)

När: 5 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







Partners:





Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige