Image

Fastighetskvinnan 4 september 2019

Stig-Arne Bäckman, Monica Westerberg och Bengt Johansson pratar mångfald på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel.
Stig-Arne Bäckman, Monica Westerberg och Bengt Johansson pratar mångfald på seminariet Fastighetskvinnan på Grand Hotel.

Fastighetskvinnan: Lyckad integration – praktiska exempel

Fastighetskvinnan Integrationen är en av Sveriges ödesfrågor och bygg- och fastighetsbranschen kan spela en nyckelroll. På seminariet Fastighetskvinnan ges konkreta exempel på lyckad integration.
Publicerad den 27 Augusti 2019

För fastighets- och samhällsbyggnadssektorn är integrationen inte bara en fråga om att göra samhällsnytta utan även en möjlighet att säkra kompetens på en marknad där arbetskraft är en bristvara. På seminariet Fastighetskvinnan hör vi exempel på projekt som är win win win – för samhället, företagen och individen från Stig-Arne Bäckman, projektledare, Talangakademin, Monica Westerberg, mångfaldschef, Skanska Sverige och Bengt Johansson, vd, Forsen.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel onsdagen den 4 september. Du anmäler dig här senast på torsdag.

Fastighetskvinnan är branschens främsta inspirationsseminarium. Det är unikt såtillvida att 90 procent av talarna är kvinnor – män medverkar på scen endast när det handlar om jämställdhet och mångfald. Bland de övriga talarna återfinns bland andra Botkyrkabyggens Chris Österlund, Swecos Åsa Bergman, arkitekten Rahel Belatchew, Besqabs Anette Frumerie och Choices Lisa Farrar. Du ser hela programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Forsen AB på Branschguiden

Forsen är ett projektledningsföretag med cirka 170 medarbetare på åtta kontor i Sverige. Vi leder effektiva och hållbara byggprojekt för både privata och offentliga kunder. Vi har kompetens inom bostad, hus och anläggning. Forsen lägger stor vikt vid att ha en bra mix av engagerade medarbetare. 2018 utnämndes Forsen (återigen) till en av Sveriges bästa arbetsplatser av Great Place to Work Institute (GPTW).<br />

Läs mer om Forsen AB på Branschguiden

Fastighetskvinnan 2019

Var: Grand Hotel, Stockholm.

När: Onsdag 4 september 2019, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch - ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Seminariet avslutas med prisutdelningen för utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna.

Det är nu sjätte gången vi genomför det här eventet. Du kan läsa om förra årets seminarium här.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Nicklas Tollesson
0705 - 84 14 02
nicklas@fastighetssverige.se

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie@fastighetssverige.se

Se filmen från 2019 års event här:Partners:


 

 


 


  

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY