Image

Endast en lokal kvar i Kungsbron

UTHYRNING Nu har NCC Property Development hyrt ut den näst sista kontorslokalen i Kungsbron i Stockholm. Av fastighetens totala 18 000 kvadratmeter återstår nu endast en ledig lokal på 458 kvadratmeter.
Publicerad den 22 April 2010

NCC Property Development har hyrt ut den näst sista kontorslokalen i nya fastigheten Kungsbron i Stockholm till underhållsföretaget EuroMaint. Nu återstår endast en ledig kontorslokal på 458 kvadratmeter i Kungsbron där hittills 25 företag har hyrt in sig.

Kungsbron kontorsfastighet på totalt 18 000 kvadratmeter ligger mitt i centrala Stockholm, strax norr om Kungsbron, nära Arlanda Express och Stockholms centralstation. Med EuroMaint har 25 företag valt att flytta hit.

Fastigheten är sedan tidigare såld till Vital Forsikring.

- Förutom lite lageryta finns nu endast en kontorslokal på 458 kvadratmeter kvar i Kungsbron och intresset för den är stort. Vi är stolta över att i dessa tider ha färdigställt en nybyggnad i city och i princip hyrt ut den fullt, säger Fredrik Hemborg regionchef på NCC Property Development.

EuroMaints koncernkontor flyttar in i augusti 2010. EuroMaint tillhandahåller tjänster och produkter som ökar tillgänglighet, tillförlitlighet och livslängd för produktionsutrustning inom industrin och spårtrafikbranschen.

Bland de företag som tidigare flyttat in i Kungsbron finns sökmotorn Googles Sverigekontor, DTZ och Tre Vänner; ett produktionsbolag för tv, film och reklamfilm.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige