Image

Einar Mattsson byggstartar på Kvarnholmen

Bygg Einar Mattsson startar nu sin ombyggnation av den unika fastigheten Magasin 3 på Kvarnholmen för att skapa 70 bostadsrättslägenheter. Den ombyggda fastigheten kommer att få en boarea på cirka 5 800 kvadratmeter. Fastigheten, som förvärvades av JM 2010, beräknas vara färdigställd för inflyttning under våren 2013.
Publicerad den 17 Oktober 2011

I den gamla lagerbyggnaden Magasin 3 på Kvarnholmen har ombyggnationen nu påbörjats för att skapa 70 lägenheter. Majoriteten av lägenheterna kommer att bestå av tvåor på runt 55 kvadratmeter samt fyror runt 100 kvadratmeter, med en total boarea för fastigheten på cirka 5 800 kvadratmeter. De nya lägenheterna kommer att vara redo för inflyttning under våren 2013.
- Intresset för de nya bostäderna är stort redan idag, med en öppen planlösning och fantastisk utsikt kommer vi att skapa attraktiva bostäder för den moderna människan, säger Per Jutner, vd för Einar Mattsson Projekt.

Inom utvecklingsområdet Kvarnholmen kommer 2 100 lägenheter att uppföras de närmaste tio åren. I utvecklandet av området ingår även uppförande av arbetsplatser, skolor och bra närservice.
- Vi är glada över att få vara delaktiga i utvecklandet av Kvarnholmen. I och med närheten till vattnet och utsikten över Stockholms siluett och hamninlopp tror vi Kvarnholmen kommer bli ett av Stockholms mer attraktiva bostadsområden, säger Per Jutner.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige