Image

Din Bostad hyr ut i Sundsvall

UTHYRNING Din Bostad AB har tecknat avtal med KFG Sverige ABs som flyttar in i ombyggda lokaler i centrala Sundsvall. Ombyggnaden av lokalerna som är på 500 kvadratmeter ligger i entréplan på Skolhusallén 9.
Publicerad den 14 Maj 2008
Annons
Image

För Din Bostad innebär kontraktet att man fortsätter arbetet med att minska vakansgraden i företagets bestånd i Sundsvall.

KFG Sverige är en privat aktör på arbetsmarknaden som erbjuder enskilda tjänster och helhetslösningar inom HR-, rehabliterings- och jobbförmedlingssektorn. Företaget är i en expansiv fas, med planerade nyetableringar av konceptet KFG JOBBSTATION över hela landet.

- Vår ambition är att vara en flexibel och tillmötesgående hyresvärd till våra kunder och jag är tacksam att kunna tillhandahålla en praktisk lösning för KFG Sverige, säger Anette Melander, områdeschef Din Bostad i Sundsvall.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Saxborn: "Kanske starkast i hela Norden"

Bolag Under fredagen presenterade Castellum sin rapport för det fjärde kvartalet 2019 och även om man inte lyckades nå upp till analytikernas förväntningar gällande förvaltningsresultatet ser Henrik Saxborn positivt på vad som komma skall: "Ser fram emot att få användning av vår starka balansräkning".

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY