Image

Danielsson får utökat ansvar på Castellum

Karriär Ulrika Danielsson utses till en nyinrättad tjänst som ekonomi- och finansdirektör (CFO) för Castellum AB.
Publicerad den 8 Oktober 2014
Ulrika Danielsson. Bild: Castellum
Ulrika Danielsson.

Utnämningen innebär att hon utökar sitt nuvarande ansvarsområde som ekonomidirektör till att även innefatta koncernens finansiering.

Ulrika Danielsson har arbetat på Castellum sedan 1998 i olika ledande befattningar och sedan 2006 varit ekonomidirektör med ansvar även för IT och kommunikation samt ingått i Castellums koncernledning.

- Ulrikas långa erfarenhet och breda kompetens är en värdefull tillgång för bolaget i vårt arbete att fortsätta utveckla och effektivisera Castellum. För en kapitalintensiv verksamhet som vår där komplexiteten ökar allt mer, är det viktigt att samordna finansieringen och frågor kring kapitalstruktur, vilket vi gör genom den nya befattningen, säger Castellums vd Henrik Saxborn.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Arkitekten som blev bostadsentreprenör

Bostäder Milad Barosen är arkitekten som blev bostadsentreprenör. Som vd och medgrundare till co-livingaktören Allihoop vill han bidra till en mer flexibel bostadsmarknad. För Fastighetssverige berättar han om frustrationen över den trasiga bostadspolitiken och hur hans bakgrund i Iran tagit honom dit han är idag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY