Image

Danielsson får utökat ansvar på Castellum

Karriär Ulrika Danielsson utses till en nyinrättad tjänst som ekonomi- och finansdirektör (CFO) för Castellum AB.
Publicerad den 8 Oktober 2014
Ulrika Danielsson. Bild: Castellum
Ulrika Danielsson.

Utnämningen innebär att hon utökar sitt nuvarande ansvarsområde som ekonomidirektör till att även innefatta koncernens finansiering.

Ulrika Danielsson har arbetat på Castellum sedan 1998 i olika ledande befattningar och sedan 2006 varit ekonomidirektör med ansvar även för IT och kommunikation samt ingått i Castellums koncernledning.

- Ulrikas långa erfarenhet och breda kompetens är en värdefull tillgång för bolaget i vårt arbete att fortsätta utveckla och effektivisera Castellum. För en kapitalintensiv verksamhet som vår där komplexiteten ökar allt mer, är det viktigt att samordna finansieringen och frågor kring kapitalstruktur, vilket vi gör genom den nya befattningen, säger Castellums vd Henrik Saxborn.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Tosito ny finansiell partner till Hv71: "Mer med hjärtat än för exponering"

Bolag HV71 och Tosito har idag ingått ett avtal som gör att Tosito blir ny partner gällande arenafinansieringen av klubbens hemmaarena Husqvarna Garden och tar över efter Kinnarps AB. För Fastighetssverige berättar Tositos vd Tommy Fritz om känslorna kring att ge ytterligare finansiell hjälp till klubben han själv spelat för och hur de kan hjälpa klubben att utveckla arenan i framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige