Image

Corem köper i Jönköping och Arlandastad

Transaktioner Corem köper 6 000 kvadratmeter i Jönköping och 2 000 i Arlandastad.
Publicerad den 4 April 2016

Corem köper fastigheten Ulvö 8, belägen vid infarten till Jönköping, av Vättersnäs Förvaltning. Fastigheten omfattar cirka 6 000 kvadratmeter i uthyrbar area, fördelat på 4 800 kvadratmeter lager och 1 200 kvadratmeter kontor/butik.

Fastigheten är fullt uthyrd till Osborn International AB med en återstående kontraktslängd om drygt tre år. Förvärvet skedde i bolagsform till ett underliggande fastighetsvärde om 34 miljoner kronor och tillträddes den 31 mars 2016.

Panreal var rådgivare till säljaren Vättersnäs i affären.

Corem köper även tomträtten till Märsta 24:11, Arlandastad. Fastigheten har en uthyrbar area om cirka 2 000 kvadratmeter, varav merparten utgörs av lager- och butiksytor. Fastigheten förvärvades i bolagsform och är fullt uthyrd till bland annat Elektroskandia och Rikshem.

Förvärvet ligger i direkt anslutning till Corems övriga fastigheter i området och möjliggör förbättrad disposition av mark- och körytor. Tillträde skedde 26 februari 2016.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Investeringsstöden: Efter kritiken – potterna tas bort

Bostäder Nytt system för investeringsstöden. Bostadsministern kommenterar förändringarna för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY