Image
CA tar sig an Norrköping med nytt förvärv
CA tar sig an Norrköping med nytt förvärv Bild: Wikimedia commons

CA Fastigheter köper in sig i Norrköping

Bolag CA Fastigheter förvärvar fem kommersiella fastigheter i Norrköping. Fastigheterna är belägna i de attraktiva industriområdena Risängen och Sylten.
Publicerad den 3 Februari 2023

Den sammanlagda uthyrningsbar ytan är cirka 15 500 kvadratmeter och består av handel, lager, lättindustri med mindre kontorsinslag. Säljare är Ståhls-koncernen.

– Vi ser fram emot att etablera oss i Norrköping. Fastigheterna utgör ett samlat bestånd i attraktiva lägen och med en god blandning av ytor och hyresgäster. I grunden en stark portfölj av fastigheter som med aktiv förvaltning även kan vidareutvecklas, säger Anders Gustafsson, regionchef på CA Fastigheter.

– CA Fastigheter vill äga och utveckla fastigheter i tillväxtstäder i Sverige. Vår ambition är att långsiktigt växa i Norrköping när tillfälle ges framöver. CA Fastigheter vill uppnå en kritisk storlek i alla våra regioner med både förvaltningsfastigheter och utvecklingsprojekt, säger Andreas von Hedenberg, vd på CA Fastigheter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige