Image
Daniel Jonsson.
Daniel Jonsson. Bild: Boet Bostad

Boet rekryterar utvecklare

Karriär Boet Bostad har anställt Daniel Jonsson som fastighetsutvecklare.
Publicerad den 12 Februari 2019

Han kommer närmast från en position som biträdande jurist vid Foyen Advokatfirma och har två års erfarenhet av fastighetsbranschen.

– Boet Bostad är inne i ett expansivt skede med flera större projekt under utveckling, och vi ser goda möjligheter till opportunistisk tillväxt i dagens marknad eftersom vi har stark ekonomi. Vi är idag aktiva i ett femtiotal storstäder, regionstäder och universitetsstäder och ser stor potential att kunna växa ytterligare framöver. Daniels fastighetskompetens kombinerat med hans juridiska kompetens samt breda kontaktnät kommer att vara till stor nytta för Boet Bostad i sin fortsatta expansion, säger Ferdinand Boberg, vd för Boet Bostad.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige