Image
Bild: Istock

Atella hämtar ny CFO från TK Development

Bolag Jonathan Bexelius kommer tillträda tjänsten som CFO i Atella Fastigheter den 15 augusti med ansvar för ekonomi- och finansfrågor och kommer att ingå i Atella Fastigheters koncernledning. Han ersätter tidigare CFO Emelie Gentele.
Publicerad den 13 Juni 2019

Jonathan Bexelius har en kandidatexamen från Lunds Universitet och en magisterexamen från Luleås Tekniska Universitet. Han kommer närmast från TK Development där han arbetade som ekonomichef och var tidigare auktoriserad revisor på EY i elva år.
– Det är mycket glädjande att få välkomna Jonathan till Atella Fastigheter. Vi har en spännande tid framför oss där Jonathans erfarenhet och kompetens inom finansiering blir ett viktigt tillskott till vår fortsatta utveckling. Jag vill också rikta ett stort tack till Emelie Gentele som gjort en fantastisk insats under sin tid på Atella, säger Lucas Lihnell, vd för Atella Fastigheter.
– Jag ser denna tjänst som en väldigt spännande och rolig utmaning. Jag hoppas att jag med mina erfarenheter ska kunna bidra till att Atella utvecklas i tilltänkt riktning, säger Jonathan Bexelius.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige