Image
Peter Frische.
Peter Frische. Bild: Areim

Areim öppnar kontor i Danmark

Bolag Areim fortsätter att växa i Norden och öppnar nu kontor i Köpenhamn. Peter Frische har rekryterats till den nya rollen som Head of Denmark och kommer att ansvara för Areims verksamhet i Danmark. Peter började på Areim den 3 januari.
Publicerad den 13 Januari 2022

Peter Frische kommer med mer än 25 års erfarenhet på den danska fastighetsmarknaden, senast som Associated Partner på EY. Han har tidigare erfarenhet från företag som Industriens Pension, Norrporten och Sadolin & Albæk A/S. Peter Frische kommer att leda den danska verksamheten från det nyöppnade kontoret i Köpenhamn.
– Jag är väldigt glad över att ansluta till Areim i denna nya roll. Jag har arbetat med fastigheter och investeringar på den danska marknaden i över 25 år, både som chef för fastighetsinvesteringar för institutionella investerare, som partner i Real Estate Corporate Finance och som konsult. Jag hoppas kunna bidra med en ökad förståelse för den danska fastighetsmarknaden utifrån min erfarenhet i branschen. Jag ser verkligen fram emot att öppna upp vårt kontor i Köpenhamn och att vara med och bygga upp vår danska affärsplattform, säger Peter Frische, Head of Denmark på Areim.

Areim har i dag cirka 75 anställda som arbetar i Stockholm, Helsingfors, Oslo, London och Köpenhamn.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Artikelserie om hållbart byggande: Greenwashing och gammalt tänk

Bygg/Arkitektur Fastighetssverige artikelserie om hållbart byggande når sin tredje och sista del. För Fastighetssverige berättar arkitekten Peter Ullstad från Codesign om hur vanligt så kallad greenwashing är i byggbranschen, en lite självbelåten bransch och hur tänket kring byggmaterial måste ändras för att ta nästa steg i hållbarhetsfrågan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige