Image
Peter Frische.
Peter Frische. Bild: Areim

Areim öppnar kontor i Danmark

Bolag Areim fortsätter att växa i Norden och öppnar nu kontor i Köpenhamn. Peter Frische har rekryterats till den nya rollen som Head of Denmark och kommer att ansvara för Areims verksamhet i Danmark. Peter började på Areim den 3 januari.
Publicerad den 13 Januari 2022

Peter Frische kommer med mer än 25 års erfarenhet på den danska fastighetsmarknaden, senast som Associated Partner på EY. Han har tidigare erfarenhet från företag som Industriens Pension, Norrporten och Sadolin & Albæk A/S. Peter Frische kommer att leda den danska verksamheten från det nyöppnade kontoret i Köpenhamn.
– Jag är väldigt glad över att ansluta till Areim i denna nya roll. Jag har arbetat med fastigheter och investeringar på den danska marknaden i över 25 år, både som chef för fastighetsinvesteringar för institutionella investerare, som partner i Real Estate Corporate Finance och som konsult. Jag hoppas kunna bidra med en ökad förståelse för den danska fastighetsmarknaden utifrån min erfarenhet i branschen. Jag ser verkligen fram emot att öppna upp vårt kontor i Köpenhamn och att vara med och bygga upp vår danska affärsplattform, säger Peter Frische, Head of Denmark på Areim.

Areim har i dag cirka 75 anställda som arbetar i Stockholm, Helsingfors, Oslo, London och Köpenhamn.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY