Image

Amasten rekryterar projekt- och teknikchef

Karriär Christopher Köhler har rekryterats till en nyinrättad roll som projekt- och teknikchef från och med februari 2016.
Publicerad den 8 Februari 2016

Christopher Köhler kommer närmast från Aberdeen Asset Management där han var teknisk chef med ansvar för löpande drift och projektutveckling inom Aberdeens förvaltade fastighetsbestånd.

– Vi är mycket glada över att Christopher valt att börja hos oss på Amasten. Han har en omfattande teknisk kompetens och projekterfarenhet som kommer att bidra till att förbättra vår energi- och driftoptimering ytterligare, säger Olof Pergament, förvaltningschef på Amasten.

Christopher är driftingenjör i grunden och har en karriär inom teknisk förvaltning. Han har tidigare arbetat inom Dalkia, SAS Facilities Management och Hiensch Engingeering.

– En central del av Amastens arbete framöver är att löpande renovera lägenhetsbeståndet för att erbjuda våra hyresgäster attraktiva lägenheter och därmed också öka bolagets hyresintäkter och fastighetsvärden. Christophers erfarenhet blir mycket värdefull för bolaget, aktieägarna och våra kunder, säger David Dahlgren, vd för Amasten.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige