Image
Hufvudstaden hyr ut 1 000 kvadratmeter till Alektum.
Hufvudstaden hyr ut 1 000 kvadratmeter till Alektum. Bild: Hufvudstaden

Alektum hyr 1 000 kvadratmeter hos Hufvudstaden

Uthyrning Alektum Group AB har tecknat hyresavtal om totalt 1000 kvadratmeter med Hufvudstaden i fastigheten vid Nils Ericsonsgatan 17 i Nordstan i Göteborg.
Publicerad den 16 Augusti 2019

– Vi är glada att möjliggöra Alektum Groups expansion genom att erbjuda dem att växa ytterligare i sina lokaler i Nordstan. Alektum Group är vår hyresgäst sedan många år och med denna förhyrning tillgodoses deras lokalbehov i den starka tillväxt de har just nu, säger Anki Håkansson, förvaltningschef i Göteborg.

Alektum Group är ett familjeföretag som har funnits sedan 1992 och startade som ett renodlat inkassoföretag. I dag bedriver Alektum Group verksamhet i 18 europeiska länder, har över 600 anställda och hjälper företag med kassaflöden inom finansiering, riskhantering och inkasso.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige