Image

Svenska Hus hyr ut 4 800 kvadratmeter

Uthyrning Svenska Hus har tecknat avtal med JAS Forwarding Scandinavia beträffande uthyrning av totalt 4 800 kvadratmeter på Marieholmsgatan 42 i Göteborg. Lokalerna ligger i en fastighet med en tomtareal på 31 000 kvadratmeter med en uthyrningsbar yta på cirka 22 000 kvadratmeter. Lokalerna kommer att anpassas för hyresgästernas behov av lager- och kontorsyta. Tillträdet sker vid årsskiftet.
Publicerad den 26 Juni 2012
Svenska Hus hyr ut 4 800 kvadratmeter på Marieholmsgatan i Göteborg. Bild: Svenska Hus. Bild: Svenska Hus
Svenska Hus hyr ut 4 800 kvadratmeter på Marieholmsgatan i Göteborg. Bild: Svenska Hus.

- Intresset är stort för vår fastighet i Marieholm, som vi köpte av Schenker inför deras flytt till Landvetter. Uthyrningsgraden är redan är 80 procent när det fortfarande återstår några månader innan Schenker lämnar helt, säger Lars Vardheim, vd på Svenska Hus.
- Vi har lyckats knyta till oss ytterligare ett välmående och expansivt företag inom fastigheten, vilket är mycket glädjande, säger Niklas Simonsson, uthyrningschef.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige