Image

Olov Lindgren förstärker med en driftchef

Karriär Olov Lindgren har rekryterat Fredrik Olofsson till den nyinrättade tjänsten som driftchef.
Publicerad den 25 September 2018

Fredrik Olofsson kommer närmast från Indoor Energy där han har arbetat som servicechef, dessförinnan har han arbetat på Caverion som verksamhetsutvecklare inom facility management. Han har stor erfarenhet av drift, inköp och fastighetsautomation.

? Fredrik kommer med sin erfarenhet bidra till att utveckla våra arbetssätt inom drift så att vi minskar vår klimatpåverkan än mer. Vi jobbar långsiktigt med hållbarhet och service och med Fredrik kommer vi förstärka arbetet ytterligare, säger Anders Fagerkrantz, fastighetschef på Olov Lindgren.

För att minska sin klimatpåverkan arbetar Olov Lindgren kontinuerligt med energibesparingsåtgärder och i genomsnitt har förbrukningen minskat med cirka fyra procent per år.

? Det känns roligt och spännande att få vara med och utveckla företagets driftorganisation och därigenom stärka arbetet med energifrågor. Jag hoppas kunna dra nytta av mina erfarenheter inom både teknik och drift och tillsammans med befintlig organisation utveckla smarta lösningar och arbetssätt, säger Fredrik Olofsson.

Fredrik Olofsson tillträder tjänsten den 1 november.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Olov Lindgren på Branschguiden

Olov Lindgren är ett familjeägt fastighetsföretag som äger, förvaltar, förvärvar och bygger hyresfastigheter företrädesvis i Stockholm.

Företaget vilar på en gedigen byggmästartradition där långsiktiga och hållbara fastigheter alltid har varit i fokus. Olov Lindgren erbjuder marknaden bostäder, butiker och kontor av hög kvalitet. Man väljer material med god kvalitet för att få så hållbara bostäder och lokaler som möjligt.

Deras förvaltningsfilosofi är baserad på omtanke och trygghet genom personlig närvaro och god service. Med hyresgästernas behov som utgång...

Läs mer om Olov Lindgren på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Tyska investeraren om svenska marknadens attraktion

Bolag Johan Lagerdahl, Country Manager och Head of Asset Management på Patrizia Sverige, kommenterar bolagets senaste miljardinvestering i Malmö och berättar varför de fortsätter att växa i Norden samt varför pandemin inte har varit en utmaning för den tyska investeraren.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY