Image
Leif Danielsson.
Leif Danielsson. Bild: Nordr

Nordr sparkar vd:n

Bolag Leif Danielsson lämnar sin post som vd för Nordr Sverige med omedelbar verkan. Anledningen är enligt bolaget uteblivna resultat och otillräcklig framdrift i verksamheten. Pål Aglen tillträder som tillförordnad vd för Nordr Sverige.
Publicerad den 3 Mars 2022

– Den svenska verksamheten levererar inte de resultat som styrelsen och ägarna förväntar sig. Resultatet speglar inte heller den underliggande potential som vi vet finns i den svenska verksamheten. Nu handlar det om att jobba för att frigöra potentialen genom samarbete, ansvarstagande och fokus på kärnverksamheten: sälj, projektstyrning och marginaler, säger Pål Aglen, som sedan september i fjol även är tillförordnad koncernchef för Nordr.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem säljer Gallerian Kvasten i Kalmar

Ekonomi/Finansiering Lokala medier rapporterar att Gallerian Kvatsen i centrala Kalmar stått tom under en längre tid. Fastighetssverige ringde upp Corems transaktionschef Peeter Kinnunen för att få veta mer om försäljningen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige