Image

DTZ får uthyrningsuppdrag i InfraCity

AFFÄRER DTZ har fått uppdraget att hyra ut kontorslokaler i InfraCity. InfraCity ligger mittemellan Stockholm och Arlanda precis invid E 4:an.Företagsparken omfattar totalt cirka 190 000 kvadratmeter och består av moderna kontor, ett förstklassigt hotell, konferenscenter, butiker och restauranger.
Publicerad den 16 Juni 2008

Nya hyresgäster erbjuds lokaler från 100 kvadratmeter upp till 10 000 kvadratmeter. 170 företag har redan valt att etablera sig i InfraCity. Bland dessa kan nämnas Cederroth International, E.ON, Kodak, Samsung och Xerox.
- För oss är det av mycket stor vikt att samverka med en fastighetsrådgivare som både har \″spring i benen och ett brett kontaktnät såväl i Sverige som utomlands. Detta har vi funnit genom att teckna ett samarbetsavtal med DTZ, säger Arne Månsson, områdeschef för InfraCity.

Vencom Property Partners AB är ansvariga för Asset Management av InfraCity och fastighetsägare är InfraCity AB.

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Allt om Skanskas jättesatsning på förvaltningsfastigheter

Bolag Skanska breddar verksamheten och adderar ett förvaltningsben som ska nå upp i 12–18 miljarder kronor. Claes Larsson, Executive Vice President och ansvarig för Skanskas kommersiella fastighetsutveckling, berättar för Fastighetssverige om satsningen, målsättningen, vilken typ av fastigheter som kommer hamna i det nya bolaget, synergieffekterna och hur det kommer utveckla Skanska som bolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY