Image

Codesign byter vd

Karriär Ulrica O Magnusson har utsetts till ny vd för Codesign. Hon efterträder grundare och ägaren Peter Ullstad, som kommer att inrikta sig mer på affärsutveckling och försäljning.
Publicerad den 21 Oktober 2014
Ulrica O Magnusson, ny vd för Codesign. Bild: Codesign
Ulrica O Magnusson, ny vd för Codesign.

– Jag har under många år arbetat inom fastighetsbranschen i olika roller med fokus på projektledning och ledarskap. På Codesign är jag omringad av ett gäng experter inom olika områden. Min ambition som vd är att kunna stötta mina kollegor i deras dagliga arbete och ta ansvar för en fortsatt hållbar tillväxt, säger Ulrica O Magnusson.

Codesign har under de senaste tre åren vuxit från 6 till 30 medarbetare. Bolaget omsatte det senaste året 36 miljoner kronor. Önskemålet om att utse en ny vd kom från Peter Ullstad själv som hittills axlat flera roller.

– Ett större bolag ställer nya krav på ledarna och arbetsprocessen, ett större bolag attraherar större kunder med ökad komplexitet. Peters förmåga att förstå kunders behov och samtidigt få kunderna att ta det där lilla extra steget, som är skillnaden mellan mellanmjölk och något riktigt fantastiskt, är unik. Detta i kombination med Ulricas erfarenhet från ledande positioner, för stora projekt och budgetar gör att Codesign får en perfekt mix av kreativitet, energi och struktur. Styrelsen ser med stor tillförsikt fram mot de kommande åren med Ulrica som vd och Peter som kreativ motor, säger Johannes Bergh, styrelseordförande i Codesign.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige