Image

Tyréns öppnar kontor i Västerås

Bolag Tyréns väljer att lägga ett extra fokus på region mitt. Därför öppnar man i december kontor i Västerås.
Publicerad den 3 November 2016
Västerås nya resecentrum. Bild: BIG
Västerås nya resecentrum.

Kontoret är beläget i industriområdet Mimerporten där man både tagit i på höjden och bredden för att kunna expandera. Med åtta meter högt i tak och flera våningar kommer industrilokalen rymma 40 medarbetare vilket man siktar på att vara inom de närmaste åren.

– Västerås är en av de mest expansiva städerna i Sverige och det ligger strategiskt placerad i region Mitt. Därför kändes det som ett naturligt steg att också finnas på plats med ett Tyrénskontor här, säger Fredrik Mellgren, affärschef fastighet och byggnad i region mitt och ansvarig för satsningen i Västerås.

Parallellt arbetar Tyréns med Västerås nya resecentrum.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige