Image

Tobin köper i Sundbyberg

Transaktioner Tobin Properties köper en fastighet, omfattande 2 660 kvadratmeter, i centrala Sundbyberg. Fastigheten ligger i anslutning till Tobins pågående projekt Vintergatan och Arkaden.
Publicerad den 8 Maj 2015
Erik Karlin. Bild: Tobin Properties
Erik Karlin.

Fastigheten Slaktaren 12 omfattar 2 660 kvadratmeter bostäder och lokaler. Vakansgraden uppgår till cirka 10 procent.

- Våra pågående utvecklingsprojekt i Sundbyberg har utvecklats mycket positivt och har mött stort intresse från såväl köpare som intresserade Sundbybergsbor. Igår sålde vi den sista lägenheten i Arkaden vilket innebär att båda våra projekt i Sundbyberg nu är slutsålda. Genom detta förvärv skapar vi förutsättningar för att fortsätta utveckla Sundbybergs stadskärna under kommande år, säger Erik Karlin, vd på Tobin Properties.
Tobin tillträder fastigheten den 1 juni.

Säljarens rådgivare har varit Bjurfors Näringsliv.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige