Image

Sveareal fyller upp Nordic Forum i Kista

Uthyrning Sveareal har nyligen tecknat en rad nya kontrakt om tillsammans 4 000 kvadratmeter i Nordic Forum i Kista. I dagarna blev fastigheten dessutom Sveareals elfte Green Building-certifierade fastighet.
Publicerad den 10 December 2014
Annons
Image

De senaste hyresgästerna är Excillum, Materna Information & Communications, Handicare Group, Kuehne + Nagel, Miguel Torres Sverige och FVB Sverige, som flyttar in på 4 000 kvadratmeter.

Nordic Forum är ett kontorsservicekoncept där både större som mindre hyresgäster får tillgång till konferens, matsal, catering, bilvård och mycket mer, i huset.

- Vi märker ett ökat behov av mindre kontorslokaler med stor flexibilitet i hjärtat av Kista. Vi har tagit detta till oss och arbetar nu intensivt med att utveckla konceptet i Nordic Forum och därmed attrahera nya målgrupper. Vi satsar mycket på att utveckla de här lokalerna och det är mycket glädjande att vårt uthyrningsarbete i Kista nu tagit ordentlig fart, säger Viveka Frankendal på Sveareal.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Slutförhandlar om stora avyttringen

Bolag Aros Bostad gör en stor affär med ALM Equity och samtidigt är de i slutskedet av förhandlingarna om att sälja en stor hyresrättsportfölj. För Fastighetssverige ger Aros vd Magnus Andersson en uppdatering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige