Image

Sveafastigheter hyr ut 8 300 kvadratmeter i Västerås

Uthyrning Sveafastigheter har i samarbete med P&E Fastighetspartner genomfört en uthyrning till Eko Stormarknad i handelsområdet Erikslund i Västerås.
Publicerad den 9 September 2016
Annons
Image

Det tioåriga hyresavtalet omfattar cirka 8 300 kvadratmeter, varav cirka 5 000 kvadratmeter nyproduktion.

– Vi ser för närvarande ett stort intresse för handelslokaler och är mycket glada över att kunna genomföra en strategisk uthyrning till Eko, som är en stark aktör med ett spännande och tidsenligt butikskoncept. Etableringen kommer att bidra med ny energi och ett ökat kundflöde till denna del av Erikslund, säger Rebecka Hermansson på Sveafastigheter.

Fastigheten i Erikslund ingår i en fastighetsportfölj med cirka 77 000 kvadratmeter externhandelsfastigheter, vilken var del av den affär Sveafastigheter stängde med den globala private markets investment managern Partners Group i februari i år.

P&E Fastighetspartner har uppdraget att hantera fastighetsförvaltning och utveckling i enlighet med Sveafastigheters etablerade förvaltningsmodell, den så kallade LAMP-modellen (Local Asset Management Partner).

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Doldisbolag kniper eftertraktat brf-projekt – budade över flera tungviktare

Bostäder Fastighetssverige berättar mer om den eftertraktade tomten i det expansiva området där så väl bostadsbjässar som Balder som Wallenstam, Bonava och JM gick bet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY