Image

Stenvalvet hyr ut i Växjö

Uthyrning Stenvalvet hyr ut cirka 1 800 kvadratmeter i centrala Växjö till Växjö komun och Hermods vuxenutbildning.
Publicerad den 22 November 2016
Fastigheten Fries 11 i Växjö. Bild: Stenvalvet
Fastigheten Fries 11 i Växjö.

Stenvalvet hyr ut cirka 1 200 kvadratmeter till Växjö kommun i fastigheten Fries 11, vilket innebär att att kommunen nu hyr totalt cirka 6 700 kvadratmeter i fastigheten. Fries 11 är belägen i centrala Växjö där det pågår stora förändringsarbeten runt det växande stationsområdet. Växjö kommun kommer att flytta in i två etapper, den första december i år och första januari 2017.

Utöver förhyrningen till Växjö kommun har dessutom Hermods vuxenutbildning tecknat ett hyresavtal på cirka 600 kvadratmeter i fastigheten Dacke 4. Fastigheten är även den belägen i centrala Växjö och hyresgästen har nyligen flyttat in.

– Växjö kommun utökar sin verksamhet och vi är glada över att vi hade möjlighet att erbjuda dem ytterligare ytor i vår fastighet. Hermods vuxenutbildning passar in väl som hyresgäst hos Stenvalvet och vi hälsar dem hjärtligt välkomna till oss i Växjö, säger Peter Högberg, regionchef hos Stenvalvet.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

FASTIGHETS AB STENVALVET
Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom segmentet samhällsfastigheter. Totalt äger, förvaltar och utvecklar vi ett hundratal fastigheter med en area av ca 600 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om cirka 16 miljarder kronor.

I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som rättsväsende, utbildning, vård och omsorg samt myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare.

Fastighetsbeståndet är fördelat över hela Sverige. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella ...

Läs mer om Fastighets AB Stenvalvet på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige