Image
Carl Zetterqvist.
Carl Zetterqvist. Bild: Scandinavian Property Group

SPG byggstartar i Haninge

Bygg/Arkitektur Scandinavian Property Group byggstartar nu nästa etapp i den nybildade stadsdelen Vega i Haninge.
Publicerad den 12 Augusti 2019

SPG fortsätter det långsiktiga samarbetet med Box Bygg som byggt den första etappen bestående av 103 bostadsrätter. Parterna har tecknat ett nytt totalentreprenadavtal som omfattar totalt 200 hyresrätter, en Ica-butik samt 120 garageplatser. Arkitekt är BSK arkitekter och ansvarig arkitekt Petter Aaro.
– Vi är otroligt glada att SPG har gett oss förnyat förtroende även för nästkommande byggetapp. Det är ett bevis på att samarbetet mellan SPG och Box Bygg fungerar mycket bra. säger Jonas Bill, vd på Box Bygg.
– Vi har tillsammans med Box Bygg byggt både hyresrätter, bostadsrätter, förskolor och vårdcentraler och fortsätter i och med detta vårt långsiktiga strategiska samarbete vilket är glädjande, säger Carl Zetterqvist, Head of Investment & Asset Management, SPG.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige