Image

Serneke rekryterar arbetschef i Skåne

Bolag Serneke fortsätter expandera i södra Sverige och rekryterar en ny arbetschef inom affärsområde anläggning.
Publicerad den 7 Mars 2016
Ronny Nilsson. Bild: Serneke
Ronny Nilsson.

Ronny Nilsson tillträder sin nya tjänst i dag, måndag, och kommer närmast från en roll som projektchef på NCC. Dessförinnan arbetade han som controller och biträdande arbetschef på Svevia.

– Serneke är ett ungt och framgångsrikt företag med snabba och korta beslutsvägar. Jag vill vara med och bygga upp en avdelning nästan från grunden och ta del av utmaningarna som följer, säger Ronny Nilsson.

Ronny Nilsson kommer att ansvara för projekt i hela Skåne exklusive Helsingborg med omnejd, där Serneke Anläggning redan har en arbetschef.

– Vi är mycket nöjda med att rekrytera Ronny Nilsson som har en lång erfarenhet och gedigen kompetens av både branschen och regionen. Rekryteringen är ett led i vår fortsatta expansion i södra Sverige, säger Fredrik Jonsson, vd för Serneke Anläggning.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige