Image
Matilda Haglund.
Matilda Haglund. Bild: Savills

Savills växer inom hyresgästrådgivning – rekryterar Matilda Haglund

Bolag Savills har rekryterat Matilda Haglund till Savills Occupier Services-team. Matilda Haglund har mångårig erfarenhet inom hyresgästrådgivning från JLL i Sverige och i Storbritannien. Vidare har hon även arbetat i Australien.
Publicerad den 21 Juni 2022

– Jag ser fram emot att ansluta mig till Savills och Occupier Services-teamet. Jag hoppas att min bakgrund kommer att skapa mervärde för våra kunder, både internationellt och inom den svenska marknaden, säger Matilda Haglund.
– Vi på Savills Occupier Service är otroligt glada över att Matilda Haglund ansluter och stärker upp vårt team med sin mångåriga erfarenhet inom hyresgästrådgivning och flertalet år utomlandstjänst. Jag är övertygad om att, genom förstärkningen med Matilda, får vi chansen att hjälpa fler hyresgäster i sitt arbete med att skapa värdeskapande arbetsplatser, säger Fredrik Carlman, Head of Occupier Services på Savills.
– Vi ser fram emot att välkomna Matilda till teamet och fortsätta tillväxtresan inom Occupier Service, säger Jessica Gräsberg, Head of Agency på Savills.

Matilda Haglund tillträder sin tjänst den 15 augusti.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Tosito ny finansiell partner till Hv71: "Mer med hjärtat än för exponering"

Bolag HV71 och Tosito har idag ingått ett avtal som gör att Tosito blir ny partner gällande arenafinansieringen av klubbens hemmaarena Husqvarna Garden och tar över efter Kinnarps AB. För Fastighetssverige berättar Tositos vd Tommy Fritz om känslorna kring att ge ytterligare finansiell hjälp till klubben han själv spelat för och hur de kan hjälpa klubben att utveckla arenan i framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige