Image
Filip Lindmark.
Filip Lindmark. Bild: Savills

Savills utser Filip Lindmark till head of Occupier Services

Karriär Filip Lindmark utses till head of Occupier Services på Savills. Han anslöt till bolaget 2017 som den första medarbetaren till affärsområdet Occupier Services och har sedan dess varit en nyckelperson i uppbyggnaden av den svenska verksamheten.
Publicerad den 23 Juni 2020

– Det är fantastiskt att ha fått vara med från starten och nu få möjlighet att fortsätta utveckla verksamheten i en ledande position. Tillsammans med mitt svenska team och våra internationella kollegor ser jag fram emot att vässa vårt erbjudande och skapa ytterligare mervärde för våra kunder, säger Filip Lindmark.

– Filip har haft en betydande roll för den svenska TR-verksamheten och det är därför med stor glädje vi i ledningen utser Filip som ansvarig. Med Filip i spetsen har vi möjlighet att fortsätta utveckla affären och ta ytterligare positioner på marknaden, säger Jessica Gräsberg, head of Agency på Savills.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige