Image

Revelopment rekryterar från CBRE

Karriär Revelopment Consulting har anställt Tomas Pendén som ny etableringskonsult. Han kommer senast från CBRE där han har haft en internationell roll som Head of Industrial & Logistics.
Publicerad den 22 December 2016

– Vi är väldigt nöjda över att ha rekryterat en så erfaren och omtyckt person som Tomas till vårt team. Han har den kunskap och erfarenhet som våra uppdragsgivare efterfrågar inom fastighet- och detaljhandelsmarknaden. Han arbetar långsiktigt och han är duktig på att förverkliga sina uppdragsgivares visioner och målsättningar – egenskaper som vi värdesätter högt, säger John H Larsson, CEO på Revelopment Consulting AB.

Tomas Pendén har tolv års erfarenhet som uthyrningskonsult med gedigen kunskap om fastighets- och detaljhandelsmarknaden.

– Det ska bli oerhört spännande att jobba med flera av Revelopments framgångsrika uppdragsgivare. Revelopment har en bred och djup kompetens inom den nordiska detaljhandeln och jag ser fram emot att bli en del av deras team, säger Tomas Pendén.

Tomas Pendén tillträder tjänsten i februari 2017.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Tosito ny finansiell partner till Hv71: "Mer med hjärtat än för exponering"

Bolag HV71 och Tosito har idag ingått ett avtal som gör att Tosito blir ny partner gällande arenafinansieringen av klubbens hemmaarena Husqvarna Garden och tar över efter Kinnarps AB. För Fastighetssverige berättar Tositos vd Tommy Fritz om känslorna kring att ge ytterligare finansiell hjälp till klubben han själv spelat för och hur de kan hjälpa klubben att utveckla arenan i framtiden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige