Image

Revelopment värvar etableringschef från Gina Tricot

Karriär Revelopment Consulting AB har anställt Gina Tricots etableringschef Jessica Syrén, som kommer att få en nyckelposition i företagets fortsatta expansion.
Publicerad den 7 Juni 2016

Jessica Syrén tillträder tjänsten den 8:e augusti.

– Få kan mäta sig med Jessicas kompetens när det gäller etableringsfrågor i Norden. Med omkring 200 nya butiker fördelade över Norden och Tyskland har hon en gedigen erfarenhet och exakt den kompetens som vi behöver för att fortsätta växa och ligga i framkant. Samtidigt inleder vi ett samarbete med Gina Tricot, vilket känns spännande och hedrande, säger John H Larsson, vd på Revelopment Consulting AB.

Jessica Syrén har ansvarat för Gina Tricots nyetableringar i över tolv år. På Revelopment Consulting AB får hon nu en ledande roll i företaget där fokus ligger på att fortsätta växa tillsammans med starka varumärken inom mode- och detaljhandeln.

– Det här känns helt rätt steg för mig. Jag är otroligt glad över att få möjlighet att jobba med några av Sveriges mest framgångsrika butikskedjor och varumärken. Jag tror och hoppas att jag kommer att bidra till Revelopments fortsatta utveckling, säger Jessica Syrén.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Investeringsstöden: Efter kritiken – potterna tas bort

Bostäder Nytt system för investeringsstöden. Bostadsministern kommenterar förändringarna för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY