Image

Relier öppnar i Luleå

Bolag Relier Real Estate Advisor öppnar nu ett nytt kontor i Luleå. Efter denna etablering kommer Relier att ha 17 medarbetare fördelade på fem kontor i Sverige.
Publicerad den 27 September 2012
Linus Josefsson. Bild: Relier. Bild: Relier
Linus Josefsson. Bild: Relier.

Relier finns nu i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg och Luleå.

Kontoret i Luleå kommer att drivas av Linus Josefsson, en företagarprofil i regionen som tidigare drivit företag inom bland annat rekrytering och bemanning samt rederiverksamhet. Han har även bland annat arbetat med organisationsutveckling och ledarskap.

Kontoret kommer att inrikta sig på framförallt lokaluthyrning och fastighetstransaktioner i Norrbotten samt Västerbotten och kommer att ha namnet ”Relier Real Estate Advisor – Nord”.

- Vi är glada som har knutit Linus Josefsson till vårt redan starka team. Norrbotten är ett av de kanske mest spännande expansiva områdena i Sverige idag med etableringar som Facebooks Europaservrar, många starka lokala företag och omfattande detaljhandel. Genom detta stärker vi vår position än mer och kan idag erbjuda våra kunder tjänster i princip hela Sverige, säger Anders Johansson, en av ägarna och grundarna av Relier Real Estate Advisor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige