Image

Profi hyr ut i Infracity

Uthyrning Profi Fastigheter har tecknat hyresavtal med Poolkungen och GPB Golvproffsbutiken om totalt 1 800 kvadratmeter butiksyta i Infracity/Bredden, Upplands Väsby.
Publicerad den 22 December 2016
Infracity. Bild: Profi Fastigheter
Infracity.

Uthyrningen möjliggörs genom att Profi konverterar lagerytor till butikslokaler i handelsområdet väster om E4.

Poolkungen och GPB Golvproffsbutiken, som båda ägs av Beijerinvest, hyr 972 respektive 829 kvadratmeter med tillträde under andra kvartalet 2017. Etableringarna innebär att branschklustren för hem och bygg stärks ytterligare, sedan tidigare finns bland annat Nordicpool, Hydropool, Kakeldax och Bauhaus i området.

För Poolkungen innebär etableringen företagets tolfte butik i Sverige. GPB Golvproffsbutiken är en renodlad yrkesbutik för golvhantverkare och etableringen i Infracity blir bolagets andra.

– Vi ser en kraftig efterfrågan av butikslokaler i Infracity/Bredden i allmänhet och i de branscher där vi har starka klusterkonstellationer i synnerhet. Att identifiera nya möjligheter och, som i det här fallet, konvertera lagerytor till butikslokaler är ett bra exempel på hur vi utvecklar en fastighet. Tillsammans med tidigare uthyrningar har vi det senaste året hyrt ut mer än 15 000 kvadratmeter handel i Bredden/Infracity, säger Thomas Sipos, vd för Profi Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige